Confliktovy Hvězdy svítí jasně!

Dneska si představíme další jméno, který podpořilo vydáním tracku Hvězdy kanál studia CannaLand Music. Není jím nikdo jiný, než matador freestylových nocí, uchvatitel open miků a dnes už bohudík taky nahrávající MC, Conflikt.

Řekni nám něco o Hvězdách!
Jsem rád, že track Hvězdy konečne vylezl ven. První verze byla hotová už před rokem, kdy jsem jí odsunul bokem a začal makat na nových věcech. Ostatně dělám to tak pořád – Hromadim si materiál doma a po čase si to pouštím – něco mě baví a vratím se k tomu a něco mě bavit přestane a zůstane to pod pokličkou. Hvězdy pro mě ale byly už od začátku silná věc, do který jsem dal velkej kus sebe a mraky emocí. Samotnej vznik textu probíhal celkem dlouho, dával jsem tomu čas a tak nějak přirozeně jsem to nechával plout, jelikož nemám rád takový to rychlý psaní tracku stylem „hlavně rychle něco vydat“. Měl jsem jasnou vizi – poukázat na absurditu toho velkýho kolotoče, kdy nám odchází naši blízcí a my jsme proti tomu bezmocní. Myslim, že se mi to i celkem povedlo.

Na co dalšího se můžeme těšit?
Co se týče toho, co se u me v roce 2019 bude dít dál, tak budu postupně vyhazovat věci do svýho projektu „Výraz“, do kterýho plánuju poslat 12věcí. 6 tracků už vyšlo a minimálně ještě dalších 6 půjde postupně ven. Dále pak mám pár rozdělaných hostovaček a věci do novýho projektu, kterej ale budu řešit až po dokončení „Výrazu“.