Píčoviny, kabelčičky…Charlie Green s novým klipem Bičis!

Jméno Charlie Green rozhodně nespí! Nedávno jsme přinášeli zprávu o jeho one take klipu a dneska je tu se slibovaným plnotučným videem ke tracku Bičis! A co říká k nejnovějšímu počinu sám plzeňský Kárl ?

Projekt Bičis vznikl už v roce 2016, kdy jsem šel ke Calimu, aby jsme dali dohromady pár beats na připravený texty a on “vytáhl ze šuplíku” tuhle mrdu. Okamžitě jsem měl napsanou první sloku bez tématu nebo konceptu, prostě to tam samo padalo a přišlo nám to jako dobrá prdel. Druhej den se sepsala druhá sloka a refren a zkoušeli jsme první nahrávky.

Po roce jsem to ještě zkoušel nahrát u Killa. Nicméně zvuk, kterýho jsem chtěl docílit, to dostalo až v Cannalandu. Udělat vizuál jsme se rozhodli s Mobym po tom, co jsem mu poslal pár věcí a chtěl jsem natočit na něco, co bude bavit nás oba. Jasně, že si vybral tuhle věc, nic jinýho jsem popravdě ani nečekal. Koncept Bičis neni o zaujatosti nebo něčem podobném. Jde čistě o prdel založenou na životních zkušenostech a událostech.

Myslim, že takový songy plzeň potřebuje, aby se trošku uvolnila ta připosraná nálada. Je to v řadě čtvrtá věc, která pod Cannaland Music vznikla a také čtvrtá věc z připravovaný desky. V nejbližší době se chystá vydání dalšího Skitu, kterých se na LP oběví přesně 5 a po něm další klip. Celej koncept projektu Back to the Realshit je založenej na textech, který mají hlavu a patu a hlavně trochu rozproudit energii v Plzni a okolí.